"Inovatori u navodnjavanju"

Hunter sistemi

Zalivni sistemi svih velicina, od kucnih basti do velikih parkova. Ako zelite zaista dobar zalivni sistem, onda je Hunter odgovarajuci izbor. Firma Hunter je otvorila svoj prvi pogon 1981. godine, i tada je zapocela proizvodnja, u svetu danas najpopularnijeg rotacionog rasprskivaca. Slavu firme je zasnovao PGP rotacioni rasprskivac, uz ciju popularnost je firma ojacala, tako da je danas svuda smatraju primerom koji treba slediti.
 
Danasnja Hunter ponuda je postala potpuna, tako da svojim izuzetno kvalitetnim proizvodima, u celini zadovoljava i potrebe projekanata, kao i potrebe profesionalnih izvodjaca radova na zalivnim sistemima. Bez obzira na to da li je rec o Vasem dvoristu, maloj basti ili o ogromnom parku za slobodno vreme, pouzdanost Hunter proizvoda je upravo ono sto ste oduvek trazili.
 
Ako su Vam potrebni rotacioni ili spray-rasprskivaci, odgovarajuci ventili ili automati za upravljanje, ako zelite kompletan zalivni sistem, treba da upamtite samo jedno ime, a to je: Hunter.

Preduzeće Hunter je kupilo preduzeće Walla-Walla, ćerku preduzeća L.R. Nelson-navodnjavanje; zajedno sa proizvodnjom MP Rotator rasprskivača.
Od septembra 2007. godine je proizvodnja preseljena u San Marcos, tako da je Hunter postao distributer ovih samostalnih rasprskivaca.
Sa ovom nabavkom se rasprskivač vratio u Hunterovo "gnezdo", jer možda malo njih zna da je MP Rotator rasprskivač jedan od najvažnijih patenata Ed Huntera.
MP Rotatori će se od sada moći kupiti po povoljnijoj ceni u preduzeću Skala Garden d.o.o.